OBS!

Krav från polisen och säkerhetspolisen att alla deltagare på rallybanketten måste kunna uppvisa legitimation. Anledningen är att den TV sända Duellen mellan Stefan Löfven och Ulf Kristersson pågår i en angränsande lokal.

Av samma anledning är det i år bara möjligt att nyttja entrén från Vasavägen som entré till banketten.

 

East Sweden Rally kommer att arrangera en rallybankett med utdelning av SM-priserna. Biljetter köps genom att sätta pengar till bankgiro nedan, ange antal biljetter och namn på de som ska gå. När ni betalat mailar ni uppgifter om gästerna till smfest@eastswedenrally.se, skriv namn och eventuell teamtillhörighet, glöm inte att ange ev specialkost.

 

Två biljetter ingår per anmält ekipage i SM/JSM, biljetterna är personliga för förare och co-driver/kartläsare. Observera att även dessa gäster måste bekräftas på email, smfest@eastswedenrally.se

 

Under kvällen kommer det finnas en middagsbuffé, prisutdelningar samt underhållning av olika slag. I priset ingår mat, alkoholfri dryck samt kaffe.

 

Plats: Linköpings Konsert & Kongress

Tid: 8 sept 19:30*

Pris: 450 sek/person

Bankgiro: 5274-2442

Sista anmälnings- och betaldag: 2018-09-02

* Garderob och bar öppnar 18:00

 

Om du vill komma efter mat och prisutdelningar, insläpp 22.00, för att delta i festen, måste du även då anmäla dig, skicka ditt namn till efterslapp@eastswedenrally.se